top of page

Polio Konsert

WHO sammen med Rotary International og andre partnere startet i 1988 ”The Global Polio Eradication Initiative”, i Rotary kalt ”Polio Plus”. 26.10.2019 stilte Kveise Kultur Produksjon sitt Kulturfjøs til disposisjon for Bærum Vest Rotaryklubb for å avholde Poliokonsert. Veldedighetskonserten med klubbpresidenten i Bærum Vest Rotaryklubb, Bjørn Aulie, i spissen som vokalist i bandet The Travelling Trash, fikk inn kr. 11.000 kroner som ble overført til Rotary International. Bill & Melinda Gates Foundation har inngått en avtale om å doble innsamlede beløp til End Polio Now initiativet. Dermed ble den totale støtten til saken kr. 33.000. Overskuddet av salg i baren gikk også uavkortet til End Polio Now!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page